Ugnsstekta kycklingklubbor
2011-12-08
Idag lagade vi unggstekta kycklinklubbor med ris och rödvinssås. "Det där har jag aldrig läst i Bonniers kokbok" kanske du tänker, och då har du rätt! Idag upptäckte jag att kyckling-avdelningen i boken var.. modest för att uttrycka det snällt. Det fanns faktiskt inte ens en översikt över hur länge kycklingen ska vara i ungen! Tur att man har sin husgud Nigella att vända sig till då.
Iallafall slänge jag ihop en marinad bestående av olja, rödvin, honung, soya, tomatpuré och salvia, och den var inte helt tokig. Lite ris och sås till det - sedan har du en perfekt onsdagsmiddag!
/ Johanna
Iallafall slänge jag ihop en marinad bestående av olja, rödvin, honung, soya, tomatpuré och salvia, och den var inte helt tokig. Lite ris och sås till det - sedan har du en perfekt onsdagsmiddag!
/ Johanna
0 Comments
Trackback